O nama

KO SMO MI? // JAFA JASE 4 d.o.o. Srebrenik

alt

Historijat naše kompanije

Sve je počelo davne 1960. godine u maloj tišlerskoj radionici koju osniva Mehmed Meho Džaferović. Odlučan da nastavi stolarski zanat svojih predaka, u kojoj proizvodi najsloženije prozore i vrata od kojih neka i sada krase izloge poznatih srebreničkih ugostiteljskih i poslovnih objekata. Godine 1995. stolarska radionica izrasta u Društvo za proizvodnju i trgovinu “Jafa Jase 4” Srebrenik, kojeg osnivaju Mehmed Džaferovic kao stari znalac stolarskog zanata i Sejfudin Nukic mladi poletni biznismen željan novih iskušenja i izazova.

  • ISKUSTVO
  • ZANAT
  • TRŽIŠTE
  • TRADICIJA
  • STRUČNOST
  • PROIZVODNJA

Osnivanjem Društva prelazi se na pravu tržišnu proizvodnju i saradnju sa poslovnim partnerima iz cijele Bosne i Hercegovine i to veoma uspješno naročito sa humanitarnim organizacijama od kojih izdvajamo “Inter Sos” Tuzla,”Movimond” Mostar, “Umcor” Sarajevo i “Mercy Corps” Tuzla.

Istovremeno se rapidno uvećava fizički obim proizvodnje kako za humanitarni program tako i za komercijalnu prodaju. Time se ostvaruju i odlični finansijski efekti i uvecava broj zaposlenih sa 3 radnika na 63 stalno zaposlena u 2004. godini, sa veoma povoljnom kvalifikacionom strukturom, od KV do visokostrucnih kadrova. Danas se Društvo sastoji od velikog proizvodno-poslovnog kompleksa izgrađenog na površini od 28.267 m2 sa modernim pogonom i savremenom tehnologijom, sa zaokruženim procesom proizvodnje građevinske stolarije i lijepljenih elemenata (cetvrtace i frize). Tu je i veliko stovarište oblove građe, moderna brenta i sušara kapaciteta 250 m3, zatim poslovne zgrade za administraciju, restoran i prodajni izložbeni salon gotovih proizvoda, kao i vlastiti vozni park.

alt

ISKUSTVO

Iza nas su desetine hiljada ugrađenih vrata, prozora i dodatne opreme.

IDEJA

Imamo za Vas sjajne ideje kako da Vaš dom dobije na estetici i kvalitetu.

STRUČNOST

Naši kvalifikovani radnici riješiće sve Vaše probleme. Zadovoljni kupci su naš primarni cilj.

POUZDANOST

Svi materijali koji se koriste za izradu JAFA JASE proizvoda zadovoljavaju svjetske standarde.

PROIZVODNI KAPACITETI // JAFA JASE 4 d.o.o. sREBRENIK

Proizvodno-prodajni kompleks Jafa Jase 4 prostire se na 34.000 m2 uz magistralni put Tuzla-Orašje, u naselju Špionica. To nam omogućuje da budemo komunikacijski veoma dobro povezani sa svim većim gradovima u BiH i državama u okruženju. Proizvodni kapaciteti su smješteni na 4.700 m2 i omogućavaju značajno proširenje. Posjedujemo modernu tehnologiju za finalnu obradu drveta, te proizvodnju najkvalitetnijih vrata i prozora. Međutim, kao najvažniji segment našeg proizvodnog procesa i kompletne organizacije poslovnog društva, ističemo svoje uposlenike. Stalne edukacije, usavršavanje i predanost poslu, garant su našega kvaliteta i pozicije lidera na regionalnom tržištu.